Nieuws

Geïntegreerde kaft

De door u gecreëerde agenda, wordt vanaf dit jaar zo geproduceerd dat het design direct in de kaft wordt geïntegreerd.
We zijn dus afgestapt van de stickers. Meer lezen wat dat voor uw ontwerp betekent?

Opgefrist ontwerp

De indeling van de agenda is geliefd: Lekker veel ruimte en genoeg plek voor al die 'nog te doen dingen'. We hebben aan de opzet niet veel veranderd, maar het ontwerp van is wel lekker opgefrist. Even kijken hoe de agenda er dit jaar uit ziet?

Gewijzigde 'Budget' versie

De inhoud van de Hardcover gebonden boek uitvoering en de Ringband uitvoering zijn identiek en geschikt voor de meeste docenten. Heeft u meer nodig? In de Budget versie zitten dit jaar extra notitiebladen, roosters en klassenlijsten.

Het einde van de sticker

Een korte geschiedenis

Al sinds de Agenda voor Leraren bestaat, is het mogelijk een eigen cover te ontwerpen. Meer dan 90% van de gebruikers maakt hier gebruik van. Tot voor kort werd vervolgens uw cover als sticker op de agenda geplakt. Helaas is zo'n sticker kwetsbaar (gebleken).

Veel mooier is het om het design direct in de kaft te integreren bij het fabriceren van de agenda. Hier hebben we vorig jaar mee geëxperimenteerd. De conclusie: het is veel mooier, sterker en we kunnen het voor dezelfde prijs aanbieden. Daarom hebben we dit jaar besloten helemaal over te stappen op deze manier van produceren.

Individueel gemaakt

Zelf de cover van uw agenda ontwerpen is ook makkelijker gemaakt. Voor de creatieven onder u die handig zijn met foto-bewerkingsprogramma's is het nog steeds mogelijk een geheel eigen cover te ontwerpen. Uiteraard weer eventueel met behulp van een downloadbaar blanco canvas op maat.

Nieuw is dat u ook kunt kiezen voor semi-custom kaften: u kiest een ontwerp dat u mooi vind, kiest uw eigen afbeeldingen en bepaald de tekst, en de website 'bakt' dit tot een prachtig en toch uniek ontwerp!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

HARDCOVER GEBONDEN BOEK UITVOERING MET EEN CUSTOM KAFT. ZOALS VORIG JAAR GEMAAKT DOOR EEN COLLEGA.

HARDCOVER GEBONDEN BOEK UITVOERING. KIES EEN ONTWERP- SJABLOON, UPLOAD EEN FOTO EN VOER EVENTUEEL TEKST IN, EN DE WEBSHOP MAAKT DEZE COVER.

HARDCOVER WIRE-O UITVOERING MET EEN SEMI-CUSTOM KAFT. UPLOAD EEN FOTO EN VOER TEKST IN, EN DE WEBWINKEL MAAKT UW KAFT.

Opgefrist ontwerp

Velen van u zijn erg gehecht aan de indeling en ruimte van de Agenda voor Leraren. Het ontwerp was echter al flink wat jaar oud. We hebben onze ontwerper daarom gevraagd de inhoud eens lekker op te frissen, maar te zorgen dat er aan de functionaliteit niks verandert.

We zijn erg blij met het resultaat. Wij hopen u ook!

Meer gedetailleerde afbeeldingen van de nieuwe pagina's vindt u hier.