Agenda voor Leraren

Welkom op de website van Agenda voor Leraren!

We zijn jarig! Voor het tiende jaar alweer is onze A4 docentenagenda te bestellen in onze webwinkel. In een van onze fleurige ontwerpen, maar u kunt tot 16 juli 2018 ook zelf weer uw eigen agenda ontwerpen.

Zoals elk jaar hebben we de agenda weer iets aangepast. Bekijk de wijzigingen ten opzichte van vorig jaar op de Nieuws pagina.

Al overtuigd? Ga dan direct naar de webwinkel.

Waarom deze agenda?

Customize!

Kies uit één van de vele kleurige ontwerpen, ontwerp je eigen kaft helemaal zelf, of kies een middenweg: plaats je eigen foto op één van onze sjablonen!

Lekker groot

De Agenda voor Leraren is op A4 formaat. Zo heeft u veel ruimte, en door de twee weken per opengeslagen pagina is hij toch maar 14mm dik.

Uitvoeringen

Verkrijgbaar in luxe genaaid en gebonden Hardcover-boek uitvoering, als openklapbare Hardcover ringband uitvoering, en een Budget-versie voor in uw eigen organiser.

 • Dankzij de ruime opzet van deze agenda heb ik perfect overzicht van al mijn werkzaamheden. Heel fijn te gebruiken als je met "to do" lijstjes per week werkt!

  Bonnie Scheper - Docent Biologie

 • Al een paar jaar uitermate tevreden over deze agenda, zou geen andere meer willen. Perfect formaat, overzichtelijk en het kunnen personaliseren van de voorkant is voor mij de kers op de taart!

  Angèle Bastin - Docent Nederlands

 • Na jaren zoeken eindelijk een goede agenda met veel ruimte voor aantekeningen. En altijd bijzonder door je eigen foto op de kaft!

  Monique Hoens - Begeleider nieuwe docenten

 • Eindelijk een agenda die alles heeft wat ik als docent nodig heb en door de kaft is het echt mijn agenda. Het formaat maakt dat ik twee weken in één oogopslag heb, wel zo lekker overzichtelijk!

  André Veerman - Docent Nederlands

Online bestellen

Logo online bestellen Agenda voor Leraren

Makkelijk online bestellen

Logo uitvoering Agenda voor Leraren

Kies je favoriete uitvoering

Logo betaalmethoden Agenda voor Leraren

Online betalen met iDeal of MisterCash

Logo thuisbezorgen Agenda voor Leraren

Gratis per post thuisbezorgd

Logo veilig betalen Agenda voor Leraren

Veilig online shoppen

Een Hardcover gebonden boek agenda met custom design.