Contact

Feedback gevraagd

De Agenda voor Leraren is in een aantal jaar één van de meest gebruikte agenda's in het Nederlandse voortgezet onderwijs geworden. Dat is voor een belangijk deel te danken aan de feedback die we elk jaar ontvangen van onze collega's.

Heeft u tips ter verbetering? Laat die dan weten via ons contactformulier. Dan kunnen we de agenda verder verbeteren!

Even voorstellen

[ Het Team van Agenda voor Leraren ]

Arnold Brouwer

Arnold is docent Aardrijkskunde, schreef meerdere boeken over leerlingcoaching en lesgeven; heeft zijn eigen studiecentrum in Baarn en biedt online huiswerkcoaching. Naast een deel van onze klantenservice zorgt hij ervoor dat de inhoud van de leerlingenagenda up-to-date blijft en indien nodig volledig afgestemd wordt op de wensen van individuele scholen.

Reinier Melissen

Reinier geeft les in Economie en Management & Organisatie op de leukste middelbare school in Hilversum. Omdat hij er verstand van heeft (en het leuk vindt) houdt hij onze financiën bij, en verzorgt hij onze PR. Reinier beheert ook onze Bol.com winkel

Chiel Huijskes

Chiel geeft Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen aan leerlingen in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heeft hij deze website en de webshop gemaakt, en ontwerpt hij de kaften voor de agenda's. Nerd info over deze website vind u hier.

Milco Brouwer

Milco is de enige niet-docent in het Team van agendavoorleraren.nl. Hij werkt in een ICT bedrijf als troubleshooter. Hij is daarom onze klantenservice, werkt onze Facebook pagina bij en zorgt voor de jaarlijkse update van de inhoud van de agenda.

Het contactformulier

Ook op Facebook

Veel van onze klanten blijven op de hoogte van nieuws rond de Agenda voor Leraren door middel van onze nieuwsbrief.

Bent u daar niet op geabonneerd? Blijf dan via Facebook op de hoogte en doe mee met acties waarmee u een gratis agenda kunt winnen.

Nerd info over deze website

  • Agendavoorleraren.nl is een custom build webshop gemaakt, speciaal gemaakt voor, en exclusief gebruikt door AVL Agenda.
  • Gevalideerde HTML 5.0, CSS3 website, die gebruik maakt van jQuery maar voor het merendeel geschreven in PHP7.0 OOP-style.
  • Werkt met een versleutelde SSL verbinding voor veilige transfer van persoons- en betaalgegevens.
  • Draait op een virtual Cloud server met automatische backup.
  • Deze site gebruikt cookies die niet worden gedeeld met derden.

Info over AVL Agenda

  • Agendavoorleraren.nl wordt beheerd door AVL Agenda. Dit is een VOF, gevestigd in Hilversum.
  • AVL Agenda staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63262282.
  • Betalingen aan AVL Agenda worden gedaan via Icepay B.V naar ons rekeningnummer NL96 INGB 0006 8646 31.
  • Het BTW nummer van AVL Agenda is 855159376B01.
  • AVL Agenda is eigenaar en verkoper van zowel Agenda voor Leerlingen als Agenda voor Leraren. Behalve via deze website, zijn deze producten ook te koop via onze bol.com winkel.